Συγκροτείται σε σώμα η 6η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου

αναρτήθηκε σε: Νέα μας | 0

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10 πμ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της 21μελούς Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου, που εκλέχθηκε με ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 4-7 Ιουνίου 2018. Η νέα Συντονιστική Επιτροπή, είναι η έκτη κατά σειρά Συντονιστική Επιτροπή, που εκλέγεται από την ίδρυση του Δικτύου το 2001 και θα έχει τριετή θητεία.

Στη συνεδρίαση θα εκλεγεί η Εκτελεστική Γραμματεία του και θα αποφασισθεί ο προγραμματισμός των δράσεων του Δικτύου για τον επόμενο χρονικό διάστημα. Η Εκτελεστική Γραμματεία, είναι πενταμελής και συγκροτείται από τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα, τον Ταμία και δύο Αντιπροέδρους. Στην ίδια συνεδρίαση θα ορισθούν οι υπεύθυνοι των τομέων προγραμματισμού και οι θεματικές επιτροπές εργασίας.

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι από τις τέσσερις περιφέρειες της Ευρώπης (Δυτική, Ανατολική Ευρώπη, Γερμανία και χώρες πρώην Σοβιετικής Ένωσης), τέσσερις εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ και εκπρόσωπος της Ένωσης Δήμων Κύπρου ως παρατηρητής.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα συναντηθούν με αντιπροσωπεία του ΔΣ της HELEXPO-ΔΕΘ και θα ξεναγηθούν στους χώρους της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.