Στην Ελλάδα για σειρά διαλέξεων η πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

αναρτήθηκε σε: Νέα μας | 0

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται για μια σειρά διαλέξεων, η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, φιλόλογος – κοινωνιολόγος και ιδρύτρια της Ακαδημίας Αξιών κα Ιωάννα Ζαχαράκη. Παρουσιάζοντας το έργο της Ακαδημίας Αξιών “ΑΞΙΟΝ“ την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ώρα 18.00, θα μιλήσει προσκεκλημένη από τη Λέσχη Ανδρίων, στο Δημοτικό θέατρο Άνδρου (Καμάρα Χώρας Άνδρου) με θέμα: Ανθρώπινες Αξίες στη σημερινή Κοινωνία.

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου καλεσμένη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του μαθήματος “ Μέδοδοι επικοινωνίας και Δημιουργικής Έκφρασης στην Κοινωνική Εργασία “ θα αναπτύξει το θέμα :Επικοινωνώντας με Ανθρώπινες Αξίες , ώρα 12.00  στην Αίθουσα Δ001, Κτίριο Δ στην Π.Ράλλη & Θηβών 250 στο Αιγάλεω.

Από την Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 η κα Ζαχαράκη θα παρευρεθεί στην 8η Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης  «Από τον μύθο της Ευρώπης, στην Ευρώπη της πράξης» που θα πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο της  Κρήτης.