Ψήφισμα συμπαράστασης, στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής

αναρτήθηκε σε: Νέα μας | 0

Ψήφισμα συμπαράστασης, στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής, εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης. Στο ψήφισμα επισημαίνεται:

«Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή της, στους συμπατριώτες μας, που έχασαν προσφιλή τους πρόσωπα, στους εκατοντάδες τραυματίες και σε όσους είδαν να χάνονται οι κόποι μιας ζωής, στις πυρκαγιές της Αττικής. Παράλληλα, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά εκτίμηση και το σεβασμό μας, στους πυροσβέστες, στους εργαζόμενους, στους επαγγελματίες και στους εθελοντές, που αγωνίσθηκαν για να μετριασθούν οι απώλειες, από τη βιβλική αυτή καταστροφή.

Αυτό που προέχει τώρα είναι η αλληλεγγύη όλων μας, για την αντιμετώπιση της επόμενης μέρας».

Επίσης με μήνυμά της, όλα τα μέλη του Δικτύου, ενημερώθηκαν, για τους ειδικούς λογαριασμούς που έχουν ανοίξει, η Ελληνική Κυβέρνηση (Τράπεζα της Ελλάδας, IBAN GR4601000230000002341195169) και η Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, ΙΒΑΝ GR90 0110 1510 0000 1510 0284 874), για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά, τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική.