Ο Αντιπρόεδρος του Δικτύου, συναντήθηκε με ελληνικής καταγωγής αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, στη Βικτώρια της Αυστραλίας

αναρτήθηκε σε: Νέα μας | 0

Συνάντηση των Ελληνικής καταγωγής Δημάρχων και Δημοτικών συμβούλων της Βικτώρια, οργανώθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου, στο Ελληνικό Κέντρο της Μελβούρνης, με την ευκαιρία της παρουσίας του Αντιπροέδρου της Σ.Ε. του Δικτύου, κ. Γιώργου Κοντορίνη, Δημοτικού Συμβούλου, Σόλνα Σουηδίας, στην Αυστραλία.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και ο τρόπος εκπροσώπησης της Αυστραλίας στις διαδικασίες του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης. Σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Δικτύου, στη Συντονιστική Επιτροπή του, μπορούν να συμμετέχουν ως παρατηρητές και από ένας Ελληνικής καταγωγής αιρετός της Αυτοδιοίκησης, από κάθε ήπειρο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν εκτός από τον Αντιπρόεδρο του Δικτύου, ο Γενικός Πρόξενος Ελλάδας στη Μελβούρνη, κ. Δημήτριος Μιχαλόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΔΕΕ, κ. Τζων Πανταζόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, κ. Μπιλ Παπαστεργιάδης, ο Δήμαρχος Stonnington, κ. Στιβ Στεφανόπουλος και η κ. Δανάη Μπόσλερ Δήμαρχος της πόλης Yarra.