Επίσκεψη των νέων δημοτικών συμβούλων από Ελλάδα, στη Φραγκφούρτη

αναρτήθηκε σε: Εκδηλώσεις | 0

Από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2007, η αντιπροσωπεία των νέων δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν στις συναντήσεις «youth in local authorities», επισκέφθηκε την περιοχή της Φραγκφούρτης.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα μέλη του Δικτύου της περιοχής, ξεκίνησε με επίσκεψη στο Δήμο της Χαϊδελβέργης και του Βάινχαιμ, όπου ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες των δήμων και για τη λειτουργία του κέντρου απασχόλησης του Βάινχάιμ.
Τις επόμενες ημέρες υπήρξε επίσκεψη στην Υπηρεσία Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων του Δήμου Φραγκφούρτης, στο εργοστάσιο κομποστοποίησης απορριμμάτων ενώ παρακολούθησαν την πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δικτύου για τις λειτουργίες και τις δραστηριότητες του δήμου Φραγκφούρτης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της η αντιπροσωπεία, συναντήθηκε με την Ελληνική Κοινότητα και την Ομοσπονδία Συλλόγων Νεολαίας της πόλης, ενώ το τελευταίο βράδυ στο χώρο του Ελληνικού Προξενείου, έγινε συνάντηση με τα μέλη του δικτύου της περιοχής της Έσσης.