8η Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Δικτύου

αναρτήθηκε σε: Νέα μας | 0

Στον απόηχο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου πραγματοποιείται την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 στις 15.00 ώρα Ελλάδας (14.00 CE ),  η 8η συνεδρίασης τη  Εκτελεστικής Γραμματείας του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης μέσω τηλεδιάσκεψης.
Με την προσοχή στραμμένη στην προετοιμασία της επικείμενης 7ης Γενικής Συνέλευσης, του Δικτύου, στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2022, στη συνεδρίαση θα συζητηθεί  το χρονοδιάγραμμα των εκλογοαπολογιστικών διαδικασιών, ενώ  θα γίνει  ενημέρωση για την πορεία πιστοποίησης των  μελών του Δικτύου, που ξεκίνησε σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας το φθινόπωρο του 2021 και θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Μάρτιο. Τέλος θα παρουσιασθεί Σχέδιο Προγράμματος Δράσης για την επόμενη τριετία 2022-2025 και θα τεθούν προτάσεις τροποποίησης άρθρων του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Δικτύου.

Στη συνεδρίαση,  έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.