Συνάντηση Σαραντοπούλου – Μπουτάρη στη Βιέννη

αναρτήθηκε σε: Νέα μας | 0

Επίσκεψη στη Βιέννη, της Αυστρίας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρο Πέγκα.

Το ταξίδι για την προβολή της Θεσσαλονίκης (23-24 Νοεμβρίου) έγινε στο πλαίσιο της δράσης του Τμήματος Τουρισμού «Διπλωματία Πόλεων».

To Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να προβάλει την πόλη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό στην αγορά-στόχο, τη Βιέννη, διοργάνωσε ημερίδα και παρουσίαση της πόλης, τις συγκεκριμένες δύο ημέρες.

Η διοργάνωση της ημερίδας περιλάμβανε αρχικά παρουσίαση της πόλης και κατόπιν πρόσκληση συμμετοχής σε εκπροσώπους του τουριστικού και επιχειρηματικού τομέα οι οποίοι θα συναντηθούν με αντίστοιχους Αυστριακούς επαγγελματίες κατά τη διάρκεια Β2Β συναντήσεων.

Στόχος μεταξύ άλλων είναι να γίνει Θεσσαλονίκη πόλος προσέλκυσης επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτόρων, φοιτητών, συνεδρίων, εκθέσεων, εμπορίου αλλά και γαστρονομικών εκδηλώσεων.

Στo πλαίσιο της παρουσίασης της πόλης Θεσσαλονίκης στην Βιέννη που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο παρουσία διπλωματών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Γραμματέως του ΣΑΕ Δρ Όλγας Σαραντοπούλου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, για το θέμα της στέγασης των γραφείο του ΣΑΕ.

Πηγή: http://www.panhellenicpost.com